welcome-gb757c76a0_1920

Even voorstellen…

Mijn naam is Laura Rutkens en sinds 1 januari mag ik het team van consulenten bij BEPO komen versterken voor de gemeente Culemborg.

Ik ben mijn carrière begonnen in het regulier onderwijs in Tiel. Hier heb ik 8 jaar met heel veel plezier gewerkt. Tijdens dit werk merkte ik dat ik erg veel energie kreeg van het werken met en voor kinderen die het lastig vonden om in de maat van school te lopen. Dit kon zijn omdat het ze te snel, of juist te langzaam ging, maar ook als ze het lastig vonden om rechtdoor te blijven lopen. Ik wilde ervoor zorgen dat deze kinderen het gevoel kregen dat hun pad ook goed is en ik paste dus mijn onderwijs aan op de behoeften van deze kinderen.

Om me hier verder in te verdiepen ben ik daarna gaan werken op de Hertog in Tiel. In de 5 jaren die daarna volgden heb ik veel geleerd over het passend maken van mijn onderwijs voor kinderen, zodat ieder kind de optimale omstandigheden heeft om tot ontwikkeling te kunnen komen, zowel op didactisch gebied als op sociaal-emotioneel gebied.

Nu mag ik andere scholen helpen bij het puzzelen om het onderwijs zo passend mogelijk te maken, op die school, voor die leerling en bij die leerkracht. Ik kijk hier enorm naar uit!

Mijn vrije tijd besteed ik veel aan mijn gezin met 3 jonge kinderen, maar daarnaast spelen we graag gezelschapsspellen of ga ik wandelen in de natuur.

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Zomervakantie

Meivakantie

Bereikbaarheid Bureau dyslexie

TLV aanvragen

Contactgegevens Kentalis Onderwijs

Telefonische bereikbaarheid bestuurskantoor

Herfstvakantie

OPP 2022

Nieuwe baan Tineke Feenstra

In dienst!